Om Vinteros.se

Vinteros.se är din guide till de olympiska vinterspelen. Hos oss hittar du massor av spännande och intressant information om vinter-OS. Vi har till exempel fakta om de olika grenarna, tävlingsarenorna och de deltagande nationerna.

För att du enkelt ska kunna följa de olympiska spelen så har vi tv-tider, medaljtabeller samt tävlingsschema här på sajten.

Vi lägger också fokus på betting och i våra nyheter hittar du ofta aktuella odds på utvalda grenar och andra intressanta spel.

Vi finns på sociala medier

Vi är också aktiva på sociala medier. Följ oss där så får du notiser om intressanta nyheter och påminnelser om kommande tävlingar som är av svenskintresse. Du får också notiser om exempelvis resultat och laguppställningar i till exempel stafettgrenar och ishockey.

Om oss och vår målsättning

Vår målsättning är att erbjuda den svenska OS-publiken en så bra informationssajt om de olympiska vinterspelen som möjligt. Här ska man kunna hitta allt man behöver för att kunna följa tävlingarna och hålla sig uppdaterad. Förhoppningsvis hittar du som läsare det du söker och lite till och vill komma tillbaka och följa vinterspelen med oss varje gång.

Vinteros.se drivs av ett litet gäng sport- och bettingintresserade skribenter och utvecklare. Sidan lanserades 2012 efter att vi upptäckte att det fanns ett behov av en bra svensk informationssida om de olympiska vinterspelen. Själva tycker vi att vi har lyckats ganska bra såhär långt, även om det förstås finns utvecklings- och förbättringspotential. Därför strävar vi också ständigt efter att göra sidan ännu bättre och ännu mer intressant. Har du förslag på hur vi kan lyfta oss ännu ett snäpp? Hör gärna av dig och berätta så lyssnar vi!

Kontakt

Kontakt oss här eller skicka ett meddelande på Facebook om du har tips eller frågor. Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter så kan du gärna läsa vår sekretesspolicy. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.